Hoe verwijder ik de Self Service app definitief van mac?

Hoi,

Een tijdje geleden moest ik van school een programma genaamd Self Service (zie plaatje) op m'n macbook downloaden. Ik wist niet waarom, blijkbaar had het iets met automatisch updaten te maken. Een paar dagen later werd ik echt gek van de app. Continue meldingen dat er "nieuwe updates zijn gedownload". Maarjah als ik de app open en kijk welke zijn er geen updates gedownload. En m'n mac wordt er gwn trager door.

Ook heb ik het (natuurlijk) geprobeerd te verwijderen, maar de app komt gwn weer terug(!?) Daarna heb ik op gezocht via internet hoe het moest verwijderen. Dat moest via terminal en allemaal dingetjes invoeren. En ja hij was weg! Voor 3 sec. en hij komt weer terug. En wat is überhaupt Self Service?

Ik heb trouwens geen zin om m'n hele mac te resetten ofso. En ik heb versie OS X Yosemite 10.10.3

Thanks!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik denk dat je dit toch even met de school moet opnemen Ik vermoed dat het je scurity setting binnen het netwerk van de school regelt ? en eventuele home made apps van de school zelf daarmee binnen worden gehaald zonder dat anderen er bij kunnen. maar daarbuiten kan je er last van hebben. Het kan misschien helpen een extra gebruiker account aan te maken voor prive gebruik ? en eentje voor school stel je prive account zodanig in dat het niet met de wifi van school kan verbinden maar de school zou dit moeten oplossen. lijkt mij ,maar je hebt het waarschijnlijk ook nodig. en kan je het er niet zomaar eraf halen. Wellicht moet je binnen het wifi bereik van school de updates doen ? Misschien dat het ophalen van updates via het wireless netwerk van je huis niet toegestaan is. en dat je dus blijkbaar je mac niet lang genoeg aan hebt staat( op school) om alle updates binnen te halen ?

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100