Hoe kan ik live streamen van pc naar smart tv?

Hoi allemaal,

Als eerst wil ik u graag bedanken voor uw tijd.

Mijn probleem. Ik kijk regelmatig livestreams op mijn PC (staat op zolder.) Met name van League of legends games. Nu heb ik een nieuwe smart tv gekocht voor in de woonkamer (begaande grond.) Nu is mijn vraag kan ik mijn smart tv gebruiken als 2de scherm. Zodat ik live kan kijken.

Het lukt me wel om films en foto's en dergelijke te kijken op mijn tv. Maar het is me nog niet gelukt om mijn tv als 2de scherm te gebruiken.

Uiteraard kan dit met een hdmi kabel maar dit wordt erg duur als ik dit van zolder naar beneden wil leggen. Dus is er een mogelijkheid via UTP of iets dergelijk.

Bedankt voor de aandacht.

Peter Paul

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De Chromecast is een antwoord op je vraag. Dit is een klein kastje, bij veel elektronicabedrijven zoals Saturn te koop voor €35,-, die je door middel van een HDMI aansluiting aansluit op je TV. Je stelt deze in en zorgt ervoor dat hij in je WiFi netwerk zit. Vervolgens download je Google Chrome op je PC. Via Google Chrome kan je alles wat je op je PC doet streamen naar de Chromecast, oftewel je TV. De ideale oplossing. Succes!

Je hebt tegenwoordig draadloos hdmi, of het signaal sterk genoeg is van zolder naar beneden betwijfel ik.......andere mogelijkheid is er denk ik niet.

Bronnen:
http://www.mediamarkt.nl/mcs/productlist/D...
http://www.want.nl/eindelijk-draadloos-hdm...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100