Is een systeemherstel betrouwbaar?

Ik weet niet wát ik gedaan heb maar mijn afbeeldingen staan op een andere locatie en ik wil ze weg. Maar dat doet er niet toe, ik wil dus een systeemherstel doen. Maar is dat betrouwbaar?(ik heb een keer van iemand gehoord dat je je pc echt niet uit mag zetten enz.) ik heb een Windows 8.1 Pro pc, i7 Processor en het was eerst een Windows 7 pc.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, Een systeemherstel moet je alleen proberen als je al een aantal andere zaken hebt geprobeerd en je ten einde raad bent. In zo'n situatie kan je voor je windows gaat herinstalleren altijd nog eens een systeemherstel proberen. Een systeemherstel kan namelijk ook uit zichzelf misgaan. Ik heb ooit een systeemherstel moeten uitvoeren. Aan het eind melde windows doodleuk: "systeemherstel mislukt" en na opnieuw opstarten kon windows niet meer laden.

Ja hoor, een systeemherstel is betrouwbaar (waarom zou dat niet zo zijn?). Het herstelt de instellingen van een eerder gemaakte back up. Natuurlijk is het logisch dat als systeemherstel bezig is, je de computer niet uit mag zettten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100