Mijn 3G internet doet het niet, kan dat komen doordat mijn scherm is vervangen?

Ik heb gister mijn scherm laten repareren bij iemand toen dat klaar was had ik nog wel internet alleen nu al de hele dag niet kan het dat hij de ontvanger heeft geraakt en dat die stuk is gegaan, of komt het door KPN ( waar ik mijn abonnement heb)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is zeker mogelijk dat er iets is geraakt. De ontvanger zit om het scherm heen dus bij vervangen moet je daar als reparateurt goed op letten. Om uit te sluiten dat het KPN is, vraag een vriend(in) of je SIM-kaart even in die telefoon te zetten. Let wel op, moet een KPN toestel zijn of een sim-lock vrije telefoon, anders werkt het helemaal niet. Die ander kan dan even jouw toestel testen (let wel weer op de mogelijke sim-lock). Als je zelf bereik hebt en de ander niet, weet je zeker dat het aan de telefoon ligt. Heb je zelf geen bereik en de ander wel, ligt het aan je sim-kaart. Mocht je sim-kaart dus wel bij iemand anders werken, terug naar de reparateur. Het is wel de bedoeling dat een reparatie daadwerkelijk goed gebeurd.

Ik zelf repareer ook iphone's en ik denk dat het er aan ligt dat de gene die hem voor jou gemaakt heeft, vergeten is de antenne er goed terug in te klikken is. Ik zou gewoon even terug gaan naar deze persoon en hem vragen of hij alles wel goed teruggeplaatst heeft. Het is echt een klusje van hooguit 5 minuten!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100