Blijft je naam bij de ander zichtbaar in 'wie heeft je profiel bekeken' wanneer je linkedinaccount hebt verwijderd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee. Wanneer je je account verwijderd geef je aan dat jouw profiel nergens meer op de website zichtbaar mag zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100