Zwart scherm nieuwe laptop wel signaal, wat is er aan de hand?

Hoi,

Wie kan mij helpen:
Mijn drie dagen oude laptop kreeg gister na het openen van mijn mail een zwart scherm (er was wel signaal aangezien lichtjes nog aanstonden) en toen moest ik hem opnieuw uitstappen, later bleef die weer hangen ditmaal zonder scherm.
Ik had geen andere programma’s open staan. Daarna deed die het wel weer normaal, maar ik vraag me toch af wat dit was. Ik vind raar omdat laptop vrijwel nieuw is. Helmaal omdat ik eerder een andere laptop had besteld (sony) ook deze kreeg een zwart scherm, maar dit gebeurde heel vaak en op geven moment werd de laptop ook trager. Omdat deze laptop toen nog maar 1 week oud was heb ik hem teruggestuurd en mijn geld terug gekregen. Nu ben ik bang heb ik iets fouts gedaan, waardoor mijn laptop dit doet, of is dit toeval

Het gaat om een Toshiba Satellite C870-1GD Windows 8. Intel Core i5. Intern geheugen 4 Gb

Groetjes, Donna

Weet jij het antwoord?

/2500

Zo'n Tosiba Sitelite had ik ook met hetzelfde probleem! Ik kijk ervan op dat ik niet de enige ben/was met dit probleem. Het advies dat ik kreeg was: sluit de elektra (stekker + adapter) direct aan op de stekkerdoos, dus zonder verdeelpunten. Dit had wel enig effect maar maakt het systeem wel erg kwetsbaar. Bovendien kreeg ik last van een stukke accu door óverladen, zeiden ze. Moest deze verwijderen. Na jaren heb ik een andere laptop aangeschaft omdat ie toch op zwart scherm ging ondanks de directe aansluiting. Toegevoegd na 14 minuten: Na zo'n korte tijd hoort dit gewoon niet te gebeuren, je hebt recht op een goed functionerend apparaat. Ga terug naar de winkelier. Maar kijk toch eens naar de stekker aansluituing, zijn er erg veel verdeelpunten /verdeelstekkerdozen?

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100