Bij welke sites kun je je creativiteit uitten (richting grafisch ontwerpen/vormgeven) zonder dat je wat hoeft te downloaden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een hele bekende site daarvoor is DeviantArt. http://www.deviantart.com/ Toegevoegd na 52 minuten: Dus een site om zelf te maken. Het is echt net nieuw en wordt gemaakt met HTML5. HTML5 is nog in ontwikkeling. Niet alle browsers ondersteunen het. De volgende browsers ondersteunen het op dit moment zonder extra toevoegingen. Let er op dat je minstens de versie tussen haakjes hebt: * Safari (v4.0.4+) * Google Chrome (v4.0+) * Firefox (v3.6+) Als je er klaar voor bent, dan kan je hem hier vinden: http://mugtug.com/sketchpad/

Bronnen:
http://mugtug.com/sketchpad/

Goeie vraag. Ik ben ze van goede en hoge kwaliteit nog niet tegen gekomen dan enkel de ''Paint'' versies op site's Sowieso gok ik wanneer ze er wel zijn je er een goede java script/ adobe reader of iets dergelijks ervoor nodig heb om het te kunnen laten draaien. Internet en computers worden steeds verder ontwikkeld waardoor update of installaties wel nodig zijn. Daarnaast zou een dergelijke site heel zwaar zijn denk ik. Mag ik zo vrij zijn om te vragen wat je zou willen ontwerpen dat je zulke sites zoekt?

Kijk eens op www.worth1000.com via die sites kan je naar on-line programma's voor fotobewerking en vector art e.d. Je kan ook direct naar Aviary.com denk ik.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100