Hoe verwijder ik een optie bij automatisch aanvullen van Google Chrome ?

Wanneer ik dubbelklik op een invulveld (van bijv. 'gebruikersnaam') krijg ik keuzes te zien die ik al eens eerder heb gebruikt. Sinds kort kan ik met de delete-knop een keuze niet meer uit de lijst verwijderen (alsof alle keuze's 'bevroren' zijn). Weet iemand een oplossing hiervoor ?

PS: bij 'Instellingen voor Automatisch aanvullen beheren' heb ik al gekeken, en niks gevonden.

Weet jij het antwoord?

/2500

heb je al gekeken bij geavanceerde instellingen? , daar heb ik de mijne uitgezet

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100