hoe kan ik de nieuwste shockwave downloaden?

De laatste tijd crasht de computer regelmatig. Dan lees ik dat de plug-in onverwachts is gecrasht. Ik heb Firefox en windows Vista. Waar kan ik shockwave vinden en welke stappen moet ik zetten om dit steeds terugkerende probleem te voorkomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kies in Firefox uit menu: tools/add-ons (en dan links in nieuwe venster: plugins). Het venster laat de plug-ins zien, waaronder ook Shockwave Fash. Bovenaan staat: check for updates. Klik hierop en de scan laat vervolgens zien of update noodzakelijk is. Volg dan de instructies op het scherm voor een update. NB Shockwave Flash is van Adobe.

Om (meer) problemen te voorkomen, kun je Shockwave het beste eerst volledig van je pc verwijderen met de speciale Shockwave Uninstaller. Die vind je hier (onder de kop 'Shockwave Player > Uninstaller > Shockwave Player Uninstaller): http://www.adobe.com/shockwave/download/alternates/#sp Start, nadat je het programma hebt laten draaien, je pc even opnieuw op en installeer vervolgens de laatste versie van het programma: http://www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/default-nl.html Hier kun je nog even controleren of het allemaal goed gegaan is: https://www.adobe.com/nl/shockwave/welcome/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100