Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe kan ik de nieuwste shockwave downloaden?

De laatste tijd crasht de computer regelmatig. Dan lees ik dat de plug-in onverwachts is gecrasht. Ik heb Firefox en windows Vista. Waar kan ik shockwave vinden en welke stappen moet ik zetten om dit steeds terugkerende probleem te voorkomen?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
663

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Kies in Firefox uit menu: tools/add-ons (en dan links in nieuwe venster: plugins). Het venster laat de plug-ins zien, waaronder ook Shockwave Fash. Bovenaan staat: check for updates. Klik hierop en de scan laat vervolgens zien of update noodzakelijk is. Volg dan de instructies op het scherm voor een update. NB Shockwave Flash is van Adobe.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Ik heb dit allemaal gedaan, en gedownload, maar er staat nog steeds dat ik het bij moet werken. Of moet ik dan eerst de computer weer opnieuw opstarten alvorens alles goed werkt?
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Volgens moet je de browser opnieuw opstarten. Check daarna evt:
http://helpx.adobe.com/flash-player.html
Om (meer) problemen te voorkomen, kun je Shockwave het beste eerst volledig van je pc verwijderen met de speciale Shockwave Uninstaller. Die vind je hier (onder de kop 'Shockwave Player > Uninstaller > Shockwave Player Uninstaller):
http://www.adobe.com/shockwave/download/alternates/#sp

Start, nadat je het programma hebt laten draaien, je pc even opnieuw op en installeer vervolgens de laatste versie van het programma: http://www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/default-nl.html

Hier kun je nog even controleren of het allemaal goed gegaan is: https://www.adobe.com/nl/shockwave/welcome/
(Lees meer...)
Pieter2011
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding