Hoe maak ik een Gmail-account aan?

En zijn er dan nog dingen waar ik speciaal op moet letten? Is een GMailaccount gratis, en kan ik dat vanaf iedere computer bekijken?

Ik ben niet heel bedreven op internet, dus als het stapsgewijs, en zo duidelijk mogelijk (Jip- en Janneke-taal) kan worden uitgelegd, ben ik daar erg blij mee!

Alvast hartelijk dank!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

- Ga naar www.gmail.com - Rechtboven staat in een rode rechthoek 'een account maken' - Klik op 'een account maken' - Vul de gevraagde gegevens in, hierbij verzin je ook zelf een emailadres - Wanneer je akkoord bent gegaan met de service voorwaarden, klik op 'volgende stap' - Volg de volgende stappen Gmail is inderdaad gratis. Je kunt dit op iedere computer ter wereld bekijken, via www.gmail.com Waar je aan moet denken, wanneer je op een andere computer inlogt, dat je ook weer uitlogt. Doe je dit niet, kan iedereen in je mail komen. Uitloggen kan zo: - In je emailbox (waar je alle emails ziet staan), staat rechts bovenin je gebruikersnaam. - Klik op je gebruikersnaam. - Er verschijnt een rechthoekig vakje, waar rechts onderin 'afmelden' staat. - Klik op afmelden. Succes! Mocht het niet lukken, laat maar weten!

Bronnen:
https://accounts.google.com/SignUp?service...

Vul het onderstaande online formuliertje in, dat is alles https://accounts.google.com/SignUp En ja het is gratis en je kan overal waar je internet hebt je mail benaderen. Aandachtspunten: * vergeet je wachtwoord niet * haal het vinkje onderaan weg waar staat dat ze je gegevens mogen gebruiken om inhoud en advertenties te personaliseren.

Je kan bij google bovenaan op die knop gmail drukken en registreren. Volgens mij moet je ook je telefoon nummer invoeren maar dat zou ik niet doen. Ik heb zelf een paar gmail acounts en bij de ene hoefde het niet en de ander wel

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100