Hoe zet ik mijn microfoon van mijn laptop zachter?

Als ik het geluid van mijn laptop aanzet maakt hij een heel vervelend piepend/fluitend geluid. Het doet heel pijn aan mijn oren. Ik kan nu dingen van mijn laptop niet harder zetten. Volgens mijn ligt het aan de microfoon. Als ik met mijn vingers op het scherm gewoon tik dan hoor je dat. Wilt er iemand mij asjeblieft helpen? Ik heb al heel veel internetsites afgezocht maar ik kwam/kom niet op het goede antwoord wat bij mij helpt. GRAAG ANTWOORD!

Weet jij het antwoord?

/2500

Rechtsonder zie je een luidsprekericoon -> rechtermuisknop -> kies sound/geluid -> recording/opnemen. Kijk dan welke microfoon aanstaat -> rechtermuisknop -> disable/uitschakelen.

Om je microfoon zachter te zetten ga je naar de volumeregeling van je laptop. In het volumeregeling zie je mogelijk al de microfoon staan. Anders klik je op opties > eigenschappen, en selecteer je volume aanpassen voor opnemen. Volumeregeling vindt je: Win-XP: Rechtsklikken op het luidsprekertje in de taakbalk, en dan op volumeregeling openen OF start > programma's > bureauaccessoires > entertainment Win-Vista/7: klikken op luidsprekertje in de taakbalk, dan mixer.

Het piepende geluide wat je beschrijft klinkt alsof je de luidsprekers te dicht bij je computer(microfoon) hebt staan. Gebruik je losse luidsprekers en microfoon of bedoel je de ingebouwde microfoon en speakers...?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100