Hoe verwijder je BearShare???

Ik vind BearShare echt heel slecht. Ik wou het downloaden om gratis muziek er op te zetten, maar het werkt niet. Nu wil ik BearShare definitief verwijderen maar dat doet hij maar niet. Elke keer komt het weer terug! Hoe kom ik hier vanaf?!

Weet jij het antwoord?

/2500

Jammer,ik gebruik het al jaren,en heb veel gratis muziek binnengehaald,en nog,je kunt het verwijderen via configuratiescherm,in programma,s en onderdelen. daar klik je op bearshare,en bovenaan in verwijderen.

Er blijft een .dll van bearshare op je computer staan, die word bij het opstarten van de computer ook opgestart. Dit is moeilijk te verwijderen zonder verstand van computers. Weet je ook vanuit welk applicatie het terug komt ? (bij. de homepage van bearshare komt steeds in internet explorer)

gek genoeg om bearshare te verwijderen zul je het deze keer en nog eens op moeten zetten dat kan je proberen via systeemherstel als het nog niet te lang geleden is of gewoon via de setup van de site laatste is het snelste daarna er even mee spelen de pc af sluiten en opstarten en daarna weer verwijderen op de normale manier daarna kan je iets als ccleaner gebruiken om de laatste restjes te verwijderen ik zelf ben wel weg van de uninstaller van advanced systemcare dat krijg je gratis bij de scanner versie let even op dat je niet de scanner met de combi virusscanner download maar de tweede die in de banner komt daarmee kan je al veel opruimen maar er zit ook de uninstaller bij maar zoals gezegd je zult bearshare er eerst weer even op moeten zetten omdat hij anders niet meer in de lijst staat succes

Bronnen:
http://www.iobit.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100