Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik een map beveiligen met een wachtwoord op Windows 7?

Ik heb nu een map waarvan ik niet wil dat die zomaar gezien kan worden (nee, geen porno). Ik heb Windows 7, hoe kan ik hier een wachtwoord opzetten? Het is al in een .zip bestand :)

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
38.7K
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
thanks, nu ben ik men map kwijt. Wat een klote app die WinMend Folder Hidden. NIET DOWNLOADEN!

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Je kunt een zip bestand ook beveiligen met een wachtwoord als je het inpakt. Of voor jezelf een eigen gebruikersaccount met password maken waarin je het bestand zit.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Je kunt die "geheime stukken" in een kluisje stoppen, bijvoorbeeld met het (gratis) programma WinMend Folder Hidden: http://www.winmend.com/folder-hidden/
Ook kun je mappen of documenten versleutelen met bijvoorbeeld HandyBits (ook gratis): http://www.handybits.com/easycrypto.htm
(Lees meer...)
Pieter2011
11 jaar geleden
open windows verkenner, klik met rechts op de map die je wil beveiligen, kies voor eigenschappen on der in het snelmenu. In het nieuwe venster dat verschijnt klik je op het tabblad beveiliging. Pas daar de met bewerken machtigingen aan.
Frank
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding