Hoe kan je een professioneel e-mailadres krijgen?

Hallo,

Ik wil graag een professioneel e-mailadres bijv. blabla@trailgamers.com ofzoiets. Het liefst gratis maar als dat er niet is dan hoor ik het wel. Het zou fijn zijn als outlook dit zou ondersteunen.
Alvast bedankt,

Mvg,

Roy

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De meest logische stap is een domeinnaam kopen, hierbij kan je dan emailadressen maken met vóór het apestaartje wat je maar wilt (als je bijvoorbeeld weetikveel.nl als domeinnaam zou nemen, kan je een emailadres maken prive@weetikveel.nl, zakelijk@weetikveel.nl, janpietersen@weetikveel.nl, etc.) Maar dat is natuurlijk niet gratis. Wat minder zakelijk, maar wel een goede gratis optie, is een emailadres via Moerstaal. Dat is een gratis service die je als het ware over je eigen emailadres heen plakt. Alles dat naar dat emailadres wordt gestuurd, gaat gewoon naar jouw eigen emailadres, je gebruikt gewoon het programma en het emailadres dat je nu gebruikt. Je kan instellen dat wanneer je zelf naar iemand mailt, diegene jouw normale emailadres te zien krijgt, of die nieuwe. Het zijn niet echt professionele namen, maar misschien zit er wel iets tussen dat je ziet zitten. Het zijn de meest uiteenlopende emailadressen, zoals @geeftbijles.nl, @nijmegennet.nl, @dansersweb.nl, @behangt.nl, @fotografeert.com @europanet.nl, @heetonsrestaurant.nl, @onzezaak.com, @repareert.nl, en nog véél meer (en ook heel veel totaal niet zakelijke, zoals @isgekopmaxima.nl, @wateenklotenaam.nl, @wordt30jaar.nl, etc.). Het deel vóór het apestaartje kies je gewoon zelf. Als je bijvoorbeeld tuinder bent en met potentiële klanten via email communiceert, geeft een emailadres als janpietersen@tuiniert.nl een aardig zakelijke indruk. Ik gebruik het zelf ook, omdat ik mijn echte emailadres ooit als tiener in een melige bui had aangemaakt, en die niet bepaald een goede indruk geeft bij zakelijke contacten.

Bronnen:
http://www.moerstaal.nl/index.php?page=b3Z...

Dat kan, alleen niet gratis. Je moet eerst een domeinnaam registreren. Dat kan al voor een euro of 8 per jaar. Vervolgens kun je domeinnaam bijvoorbeeld koppelen aan de gratis Google Apps. Je ontvangt je mail dan in een Gmail-omgeving, maar je kunt er ook voor kiezen om dit in Outlook te ontvangen.

Bronnen:
http://www.google.com/apps/intl/en/group/i...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100