Hoe kan ik een link kopiëren om te verwijzen naar een eerder gestelde vraag?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Klopt, nog even een toevoeging: als je er rechts op klikt dan zie je "Openen in nieuw venster" of "Openen in nieuw tabblad". Wanneer je een van deze beiden aanklikt dan zul je in dat nieuwe venster of tabblad de vraag kunnen opzoeken en de URL kopieren en plakken. Vervolgens kun je weer terug naar je andere venster of tabblad om hem in je bericht te plakken. Dit is vooral handig wanneer je al wat hebt getypt en je komt er dan achter dat je nog een URL wilt invoegen. Dit kun je dan gelijktijdig doen. Toegevoegd na 1 minuut: Sorry, dit zeg ik niet helemaal goed, je kunt òf een nieuw tabblad openen (afhankelijk van je soort browser), òf een willekeurige link rechtsaanklikken en laten openen in een nieuw venster. Dan dààrin de vraag opzoeken, URL kopieren en plakken in je huidige bericht.

De URL uit je adresbalk knippe of kopieren en dan plakken in de tekst Toegevoegd na 1 minuut: Knippen (Ctrl+C) Plakken (Ctrl+V)

door de vraag te zoeken, in de browser te klikken met je rechter muisknop. Dan kopieren selecteren. Vraag weer opzoeken en plakken door plakken te selecteren na klik met rechter muisknop....

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100