Opent mijn postvakje niet op msn. Ik krijg ook niets als ik klik op forgot pasword op een site. Ik klik dan als het ware op lucht. Hoe komt dit?

Ik heb dit al sinds een maandje, en ik heb echt geen idee wat ik moet doen. Ik kan niet op msn op het postvakje klikken, want ik krijg gewoonweg niets. Ik moet dan naar hotmail.com gaan om mijn mail te checken. Ook als ik op iemand klik van mijn msn contacten en ik krijg het zijbalkje en ik wil iemand zijn profiel bekijken krijg ik ook niets. Zelfde geld als ik op een site mijn inloggegevens ben vergeten en ik klik op " forgot pasword " krijg ik niets te zien of opgestuurd. Het is dus alsof ik op lucht druk. Is het misschien omdat ik het per ongeluk heb uitgeschakeld? Zo ja hoe? En zo niet, wat is het dan? Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan zijn dat je geen standaard webbrowser hebt gekozen. Om dat te doen volg de volgende stappen (gebaseerd op windows 7, het kan afwijken op andere besturingssystemen) 1. Open het Startmenu 2. Klik op Standaardprogramma's 3. Klik op Standaardprogramma's instellen 4. Zoek in de lijst links naar de webbrowser die jij gebruikt. (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Opera o.i.d.) 5. Klik op Dit programma als standaard instellen :-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100