Hoe kan ik een groot bestand verzenden mailen) ?

De ontvangende partij support geen grote bestanden. Ik ben dus op zoek naar een knip en plak programma, maar ik kan me ook herinneren dat er een website is waar je grote bestanden kan doorgeven.

Weet jij het antwoord?

/2500

Grote bestanden mailen? Gebruik transferbigfiles.com; tot 1 Gb gratis, zonder registratie. Bestanden blijven 5 dagen op de server.

Je kunt ze ook RARren en dan als meerdere rar bestanden wegschrijven, je mag zelf de grote bepalen, daarna stuur je al je rarretjes naar de ontvangende partij, als die ze allemaal heeft (even bij elkaar in een map plaatsen) klikt hij/zij op nummer 1 en het wordt weer een bestand.

YouSendIt.com, gratis en eenvoudig!!!

Ligt er aan hoe groot. Voor bestanden tot 100 MB zijn zowel www.drop.io als www.yousendit.com ideaal. drop.io heeft zelfs de mogelijkheid dat je er bestanden naar toe kunt mailen.

Zoho kent in de freeversion mogelijkheden om grote bestanden op te slaan (uploaden). http://www.zoho.com/ Toegevoegd na 6 minuten: Bijvoorbeeld ZOHO Docs (File size limit is 50 MB)

Grote bestanden kun je opsplitsen met het gratis programma PeaZip 2.6.2. 7-Zip 4.65. De ontvanger dient hetzelfde programma te hebben om de opgesplitste delen weer aan elkaar de plakken. Maak de delen niet groter dan 70% van de max. grootte van de e-mail die je mag versturen, anders kun je alsnog problemen krijgen. Succes.

allemaal gratis maar meestal na een tijd toch betalen als je nog verder van gebruik wil maken maar om eenmalig iets van 3 GB te verzenden werken volgende linken wel: Tot 2 GB http://www.transferbigfiles.com/ Tot 2 GB http://www.yousendit.com/ Tot 3 GB http://nspeaks.com/180/send-upto-3gb-in-file-attachment/ Tot 5 GB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.filedropper.com/index.php Tot 10 GB http://www.megashares.com

Wil je gewoon een groot bestand in meerdere delen opslaan --> winrar /winzip

Deze website werkt ook heel goed: http://www.rapidshare.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100