Kan ik iets downloaden op deze laptop waardoor ik goed wow kan doen?

Ik heb een paar dagen geleden deze laptop gekocht: ALTERNATE 17CL35-GT555 Extreme II. Mij leek het een hele goeie laptop voor een voordelige prijs. Alleen ik moest alles zelf instellen. Ik had meteen norton erop gezet, Windows 7 en de meeste drivers. Tot mijn grote verbazing kon mijn broertje met zijn ouwe computer van 8 jaar geleden World of Warcraft op good doen. Hij moest er alleen een nieuwe videokaart in doen. Mijn nieuwe laptop kan het net aan op fair. Heeft iemand tips of downloads voor mij waardoor ik Wow en andere games op hogere graphics kan doen.
Heel erg bedankt alvast.

Weet jij het antwoord?

/2500

Meteen Norton er weer afhalen, vertraagt alles enorm. Je laptop zou een nieuwe videokaart nodig hebben wat niet kan omdat het een laptop is.

Kijk even of je de nieuwste software van je video kaart op je laptop hebt staan, eerst deden sommige games het bij mij ook niet alleen het was opgelost toen ik de nieuwe software had gedownload

Tja als ik de spec die ik zo op het eerste gezicht vind mag geloven heb je 2 gig videogeheugen tot je beschikking dus het zal wel de driver zijn ? wat je ook niet mag vergeten is dat videocarden in ene laptop vaak lichter qua hardware rendering etc etc werken dan een videocard en een game pc dus het zou kunnen dat jij met ne 2 gig (toegewezen) videogeheugen minder kunt dan bijv een 512 mb echt video geheugen in een gewone pc wat ook kan en dat hoop ik dan maar is dat er ergens in die doos waar je lappie nog een cd voor het moederbord is zit met specifieke drivers voor je moederbord waardoor er extra opties beschikbaar worden een soort chipset driver zoals intel chipset ? pas als je die installeert zou je misschien pas alle mogelijkheden van je video card kunnen aanspreken na een chipset driver wordt er ook pas de geschikte beste driver van die videocard gevonden waarschijnlijk draait ie nu op een lichte standaard setting ?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100