Wat is de meest gebruikte zoekterm in Google?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De laatste 7 dagen: 1. facebook 2. youtube 3. google 4. hyves 5. hotmail 6. weer 7. marktplaats 8. ing 9. you 10. routeplanner Verschilt trouwens per land!

Meest gebruikte zoekterm van 2010 is "chatroulette". Zie voor de meest gebruikte zoektermen van google de Google Zeistgeist "Snelst stijgende zoekopdrachten", in dit geval van 2010. http://www.google.nl/intl/nl/press/zeitgeist2010/ Toegevoegd na 3 minuten: Zeitgeist geeft een beeld van het jaar 2010, gebaseerd op de miljarden zoekopdrachten die mensen (over de hele wereld) in het jaar 2010 in het zoekvak van Google hebben getypt.

Net als in 2009: Facebook

Bronnen:
http://magnetfish.com/facebook-most-search...

Je kan ook hier kijken. Dit is de populariteit per dag. Je kan hier ook een zoekterm ingeven en hoe vaak deze term is ingegeven vanaf het ontstaan van Google.

Bronnen:
http://www.google.com/trends/hottrends

Natuurlijk verschilt dit per uur, dag, week,maand, en jaar. Zelfs met welk land en zelfs stad. Dus als je het "up2date" wilt weten zijn de volgende site erg goed: Google Zeitgeist Google Trends Insights for Search Hot Trends Deze zijn allemaal van Google en kunnen je een inzicht geven tijden welke periode, waarom en in welk land het gezocht werd, kijk ook even bij de bron, daar vindt je nog meer informatie!

Bronnen:
http://www.seoconsultant.nl/google-top-10-...

S*e*x en Gratis

Bronnen:
google

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100