Hoeveel zou je iPod 4 kunnen verkopen?

Ik wil graag m'n iPod verkopen, ik wil overstappen naar een bb en t lijkt me overbodig om beide te hebben, op de achterkant van de iPod zitten wel redelijk wat krassen, ik heb een kapje dus daar zie je niks van, de voorkant is nog in perfecte staat. Mijn vraag is eigenlijk voor hoeveel kan je je iPod 4g verkopen, ik dacht aan +/- 80€ of is dat teveel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou iets lager gaan, +/- 60

Ik heb geen idee wat die dingen op kunnen brengen. Misschien moet je eens op marktplaats kijken. En bedenk dat je wel wat van de prijs af kunt doen (koper blij) maar niet ineens meer kunt vragen

op internet zie je ze even gebruikt als die van jou. misschien kan je daar eens kijken naar de prijzen. ik dacht dat dat rond je 130 euro was. succes!

Ja, zoiets zou ik ook doen. Op marktplaats kun je natuurlijk ook instellen dat mensen kunnen bieden op de ipod. Verder zou je nog kunnen kijken wat andere mensen vragen. Succes!

Als het een iPod touch 4G 8GB is en hij werkt nog goed en het scherm is niet beschadigd kun je er rustig nog €80,- voor vragen. Nieuwprijs is vanaf €180,-

Bronnen:
http://touchipod.forum2go.nl

120 euro kun je hem verkopen ik had een ipod nano 3g zonder camera en die heb ik vorig half jaar voor 60euro verkocht

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100