Hoe reset je je computer?

Ik wil graag alle geheugen van mijn computer wissen maar dat mijn Windows 7 er wel op blijft staan. Mijn broertje heeft er namelijk veel programma's opgezet waardoor de computer erg sloom is geworden.

Bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Zo te horen heb je er weinig verstand van laat er even iemand naar kijken, een .vriend/kennis ouder met wat meer pc kennis.

Probeer je pc te formatteren dat duurt even maarja je hebt er wel wat aan, ga eventueel naar hijackthis.nl en maak een account voor het forum en vraag mensen die er verstand van hebben het is gratis.

Je kunt je computer herstellen door het volgende te doen: 1) Ga naar "Start" 2) Klik op "Programma's" 3) Klik op "Accessoires" 4) Klik op "Systeem gereedschappen" 5) Klik op "Systeem herstel" 6) Selecteer een herstel punt (datum) Als je de Windows 7 CD hebt, dan kun je natuurlijk ook format C:/ doen en Windows 7 opnieuw installeren.

als je je PC opstart kan je vaak herstel o.i.d. kiezen (F-zoveel). veel fabrikanten leveren een herstelproces mee op je pc (fabrieksinstellingen) google even naar fabrieksinstellingen +merk PC

Je kunt ook de door je broertje geinstalleerde programma's stuk voor stuk gaan verwijderen. Dit doe je bij het configuratiescherm, programma's en onderdelen.

Probeer eerst eens je computer op te kuisen alvorens over te gaan naar een format. Ik gebruik hiervoor Advanced SystemCare Free, een gratis programma te downloaden op www.iobit.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100