Ik ben mijn Verwisselbare schijf (F:) kwijt hoe krijg ik hem terug???

Ik heb perongeluk van mijn Verwisselbare schijf (F:) een snelkoppeling gemaakt hoe krijg ik hem weer terug Alvast bedankt!

Toegevoegd na 13 uur:
OP die foto zie je dat ik geen schijf f heb.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een verwisselbare schijf is niet specifiek gekoppeld aan een letter. Kijk gewoon even in "mijn computer" en zoek daar tussen de schijven als het goed is zit hij er gewoon tussen. Toegevoegd na 1 minuut: Stel dat je twee verwisselbare schijven (E en F) in je PC hebt zitten als je E en F eruit haalt en de schijf die F heette er weer in doet zal deze nu E heten. Toegevoegd na 23 minuten: Even de schijf eruit halen (veilig verwijderen als dat kan) en er weer in doen kan wonderen doen.

Systeem herstel?

Je kunt de pc uit zetgen en daarna weer aan zetten

Even bij deze computer -> daar staat hij dan als het goed is tussen

Als je een verwisselbare schijf aansluit op je computer wordt in windows verkenner automatisch een schijf zichetbaar deze krijgt meestal de eerst volgende letter in ht alphabet toegewezen door windows. Als je dus eerst windows verkenner opent kijk je in de lijst aan de linkerzijde naar de laatste letter sluit daarna je externe schijf aan en je ziet een naam komen vaak verwisselbare schijf genoemd die heeft aan het eind tussen twee haakjes de schijfletter. Deze kun je een snelkoppeling geven. Is niet handig als je meerdere usb sticks hebt resp. externe halve schijven of een foto toestel. De letter worden toegewezen in volgorde van het aansluiten FRank

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100