Watmoet ik doen als mijn laptop het niet meer doet?

Ik heb al een hele tijd een laptop. Hij is laatst alleen begonnen met raar doen! Op een gegeven moment bleef hij vastzitten tijdens het vastzitten. Ik kon nog wel met mijn muis over mijn bureaublad bewegen, maar ik kon helemaal niets aanklikken. Wanneer ik hem dan opnieuw had opgestart op veilig mode deed hij het weer. Hierna kwam ik erachter dat een installatie die ik had uitgevoerd niet goed was, dus toen ik die had verwijderd deed mijn computer het ook weer als normaal.

Nu heb ik een dag geleden mijn toetsenbord schoongemaakt, toetsen eruit en het vuil eruitgehaald. Toen ik hem opstartte deed hij het alleen weer niet. Dit keer was het serieuzer: hij deed het gewoon tot op het moment dat het bureaublad zou moeten verschijnen. OP dit moment werd het zwart beeld met alleen nog de muis zichtbaar die ik alweer alleen maar kon bewegen. Na een aantal minuten in deze staat verscheen er een bericht: ''notificatie-dll is niet geregistreerd: programma zal niet naar behoren werken'' Ik kon dit bericht wegklikken, maar vervolgens werkte mijn computer alsnog niet. Ik heb geprobeerd om hem in veilig mode op te starten, maar dit gaf hetzelfde resultaat.

Wat moet ik doen?

(het is een dell laptop met windows 7)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het lijkt me het beste Windows 7 even opnieuw te installeren. Probeer tijdens het opstarten f8 of ctrl-f11 te drukken. En daarna windows herstellen of reset windows kiezen. Als je je bestanden wilt veiligstellen zou ik aanraden om Ubuntu even te downloaden en op een CD te branden en even met de CD op te starten zonder te installeren. Toegevoegd na 45 seconden: Dus eerst Ubuntu downloaden en dan pas windows installeren anders zijn al je bestanden weg.

Bronnen:
http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download

De muis is kapot, ik zou hier ht product even nader laten bekijken door een prof

voor zover ik het kon vinden heeft die notificate melding te maken met je draadloze configuratie setting maar dat je beeld zwart blijft heeft daar weer niets mee te maken maar omdat je die melding wel krijgt heb ik het idee dat de laptop niet in de gaten heeft dat er iets mis is met het beeld ik weet niet precies hoe installatie werkte heb je windows erop nieuw op gezet ? wellicht over de oude versie heen ? het kan soms beter zijn helemaal opnieuw te beginnen dus en clean install je kan als test wellicht een ubunti cd pakken en daar eens mee aan de slag om te kijken of je daar mee kunt werken om ene goed overzicht van je werkende hardware te krijgen en te zien of je keyb nog wel werkt succes

stuur 'm terug naar Dell, als er Windows 7 op staat valt hij nog onder garantie, ze zullen hem voor je terug zetten naar de fabrieksinstellingen, dus als je hem terug hebt moet je je back up van je externe harde schijf weer terug zetten op de laptop, maar eerst de data scannen op virussen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100