Is er in Outl. Expr. en in Hotmail een mogelijkheid te zien of een door mij gestuurde e-mail ontvangen/geopend is door de ontvanger?

En zo ja, waar vind ik die mogelijkheid en hoe stel ik hem in?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ja ik geloof het wel, bij internet optie`s kun je dan leesbevestiging meeverzenden aanvinken. (ontvanger moet dan wel leesbevestiging geven/aanklikken, en kan dus ook zien dat jij om een leesbevestiging vraagt). Toegevoegd na 56 seconden: in ieder geval bij outlook express, bij msn weet ik niet of dat kan.

Het kan in iedergeval wel bij Windows Live Mail. Toegevoegd na 11 uur: Eerst downloaden natuurlijk. en daarna de screenshot bekijken [img]http://img26.imageshack.us/img26/5669/wlmh.jpg[/img]

Je kunt dat leuk instellen, zoals elders op deze pagina te lezen is. Maar het geeft geen garantie. Ik heb bijvoorbeeld mijn mailprogramma zo ingesteld, dat het nooit een bezorg- of leesbevestiging terugmeldt. Vroeger had ik het zo ingesteld, dat het programma mij om toestemming vroeg om zo'n bevestiging te geven aan de afzender. Ik gaf die toestemming nooit. Daarom heb ik het nu zo ingesteld, dat mij niets meer wordt gevraagd. Als jij mij dus een bericht stuurt, zul je nooit weten of, en zo ja wanneer, ik het heb gelezen. Ongeacht wat jij instelt in jouw mailprogramma's.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100