Hoe kan ik de blauwe vakjes om de tekst weghalen (zie foto)

Toegevoegd na 5 minuten:
En nee, de pictogrammen zijn NIET geselecteerd!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb geen XP, maar ken het probleem wel van mijn vorige pc. De oplossing zit ergens verborgen bij Visuele effecten. Ga via Start >> Configuratiescherm >> Systeem >> Geavanceerd >> Instellingen van prestaties >> Visuele effecten. Daar moet je zelf even naar de oplossing zoeken. Probeer eens een vinkje te zetten bij "vallende schaduw voor namen van pictogrammen op het bureaublad". Maar het kan ook één van de andere opties zijn. Gewoon even uitproberen dus... Succes! Toegevoegd na 9 minuten: Ik ben ook nog een andere optie tegengekomen. Configuratiescherm -> Systeem -> Geavanceerd -> Prestatie-instellingen -> schaduw voor pictogramlabels Lastig dat ik geen XP heb en het dus niet kan uitproberen, maar ik weet dat het daar ergens zit...

Klik ff op het beeldscherm en weg

Het lijkt er (gezien de foto) op dat alle pictogrammen geselecteerd zijn. Klik eens op een leeg vlak op je desktop naast een pictogram. Toegevoegd na 2 minuten: ik zie al een - Heeft het niet geholpen?

Via bureabladinstellingen. Zou zo ff nie weten hoe precies want je hebt windows 7 ? Iig ff via bureaubladinstellingen kijken.

Deze onderstaande tekst vond ik op internet. '' Rechtsklik op jouw Bureaublad > Pictogrammen schikken op > vink uit 'Webonderdelen op het bureaublad vergrendelen'. Mocht 't er nog zijn dan heb je een aktieve snelkoppeling naar een internetsite op het Bureaublad opgezet. Uitschakelen dmv Rechtsklik Bureaublad > Eigenschappen > Bureaublad > Bureaublad aanpassen > Website..., hier de items in Webpagina kadertje uitvinken , ook 'Bureaublad vergrendelen' eronder uitvinken... !! '' Laat maar even weten of het gelukt is!

Bronnen:
http://forum.computeridee.nl/showthread.ph...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100