hoe haal je een op word 2010 online bewerkt document terug?

Hallo allemaal,
Ik heb net een document bewerkt op Word 2010. Ik heb hem op school gemaakt, dus toen aan mezelf gemaild, thuis 'Downloaden > Openen' geklikt, en toen op 'Bewerk' (dit komt bovenaan wanneer je Downloaden > Openen klikt). 2 uur lang heb ik dit bestand bewerkt, en tussendoor ook meerdere malen opgeslagen. Jammer genoeg kan ik het nu niet meer vinden. Ook als ik 'wiskunde' (een deel van de titel) invul, krijg ik alleen oude resultaten. Misschien een belangrijk detail; op mijn laptop heet het bestand 'wiskunde', en bij de versie die ik aan het bewerken was, was de titel 'wiskunde[1][1]'. Ik vroeg me al af waarvoor dit stond.
Heel erg bedankt voor jullie hulp, anders moet ik alles overnieuw doen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Klik op start, zoeken en zoek naar de naam, evt. titel die je hebt gebruitk kan ook... Toegevoegd na 1 minuut: Of open doe dezelfde actie van je mail openen nogmaals en kies dan opslaan als, waar kom je uit... Zelf geef ik de voorkeur aan zoeken via de windows functie.

open word en kijk onder bestand en kijk of je bij je laatste documenten het juiste doc ziet staan.

Klik op dat icoontje van "start" oid in Word en zoek het bestand in de lijst met recent geopende bestanden.

Heel vaak staat standaard in vrijwel elke e-mailcliënt ingesteld,dat elk mailtje - dus ook degene,die jij nu kwijt bent- een x-aantal dagen nog op de server moet blijven staan. Vraag aan de Beheerder op school of het mogelijk is op de server te mogen kijken óf vraag de gegevens om er te kunnen bladeren / te zoeken naar dit mailtje van jou zelf. TIP: Met een goed geheugen zou je het tijdstip van versturen naar jouw mailboxje thuis nog goed moeten weten..zodat je niet al te lang hoeft te (laten) zoeken. Groet:Zoekertje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100