Waarom kan ik geen filmpjes kijken als ik de nieuwe Silverlight heb geinstalleerd en wat moet ik doen om wel die filmpjes te kunnen kijken..?

Ik wil een filmpje op www.avro.nl kijken en dan zegt 'ie dat ik de nieuwe Silverlight moet installeren. Dit is bij wel meer sites zo. Dus ik heb hem geinstalleerd, maar ik kan nog geen filmpjes kijken. Dit merk ik bijvoorbeeld aan het feit dat ik telkens toch de vraag krijg om de nieuwe Silverlight te installeren. Dan klik ik op 'installeren' en dan 'zegt' 'ie dat 'ie al geinstalleerd is. Maar dan moet 'ie het toch doen of moet ik een bepaalde plugin o.i.d. downloaden en welke is dat dan.
Kortom: Hoe zit dit. Ik wil z.s.m. weer afleveringen kunnen kijken...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voer onderstaande stappen uit indien Silverlight niet werkt. - Controleer de datum/tijd van de computer en zet de locatie (Landinstellingen) op Nederland. - Verwijder de huidige versie van Silverlight (via het configuratiescherm) en installeer de nieuwste versie van Silverlight via www.microsoft.com/silverlight/downloads.aspx - Voer hierna de onderstaande "fix" uit om de instellingen en registerwaarden van Internet Explorer te herstellen en alle mogelijk conflicterende invoegtoepassingen uit te schakelen. http://go.microsoft.com/?linkid=9646978 Probeer nu nogmaals de Silverlight video stream te kijken.

Al browser en of computer opnieuw opgestart?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100