Welk programma heeft dezelfde bedoeling als skype?

Toegevoegd na 1 uur:
Ik zal het graag gratis willen hebben

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wij gebruiken naast skype ook voipbuster. Hiermee kun je bijna in heel Europa gratis vaste telefoon nummers bellen. Maar,helemaal gratis is het niet. Je betaald een inleg van 10,00 euro + btw. Daarna kun je maximaal 300 minuten per week overal naartoe bellen. En dit 120 dagen lang. Dit is vooral makkelijk voor verre familie die nog geen skype hebben,of in het bezit zijn van een computer. Ik gebruik het al jaren.

bedoeling ? begrijp ik niet helemaal maar msn is goed en oovoo is er ook eentje of gaat het je speciaal om bellen naar vaste nummer ?

Voip

Via Google Talk kan ook gratis via internet worden gebeld (eventueel met video). Klik op onderstaande link en kies dan voor de linker grote blauwe knop. De persoon aan de andere kant van de lijn moet dit ook installeren!

Bronnen:
http://www.google.com/talk/intl/nl/

Skype is gratis en je kunt gratis beeldtelefoon doen met iemand anders in de wereld die ook Skype heeft. Pas als je met Skype naar een mobiel of gewone telefoon gaat bellen, dan gaat het geld kosten. Toegevoegd na 1 minuut: Ook via Gmail is het mogelijk om met beeld te chatten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100