Als je Windows Vista op je laptop hebt hoe kan je uberhaupt dan Windows 7 daarop doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een laptop of computer kan in de bios beveiligd zijn met een wachtwoord en dan accepteert deze geen andere systemen.Mits je de boel kan resetten door de even de biosbatterij los te koppelen en te zorgen dat alles spanningloos is,dan ben je dit wachtwoord kwijt.Nadeel is dat je alles weer moet terugzetten naar de originele configuratie.Om dit met een computer te doen valt nog al mee maar voor een laptop is het een risico.Omdat deze nogal verfijnt in elkaar zit zou ik het laten doen. Toegevoegd na 6 minuten: Misschien kan je van onderen de HD vervangen door een (nieuwe) lege te plaatsen en de laptop om de tuin leiden.

Cd kopen van Windows 7. Cd in de laptop steken. Instructies op het scherm volgen om het besturingssysteem te installeren. Toegevoegd na 28 seconden: Of bedoelde je iets anders?

dvdrom speler dan he kosten bijna niks meer tegenwoordig

dat lijkt mij geen probleem toch ? je koopt een upgrade dvd Daar zit altijd 2 dvd in en 32 bits en en 64 bits dvd je kan met windows upgrade advisor kijken of je laptop geschikt is voor 64 bits (dat is echt aan te raden) De meeste processors zijn al 64 bits compatible dus dat moet wel lukken. wellicht wat meer geheugen kopen nadeel is wel dat je als je 64 bits wil installeren dat je echt ene clean install moet doen maar het is echt aan te raden ook moet je bedenken dat als je de 32 bits er als eerste op zet dat je de 64 bits versie niet meer kunt gebruiken dus goed kijken wat je gaat doen dus niet zomaar proberen meestal hebben laptop een recovery partitie in dit geval staat daar natuurlijk vista op maar als je eenmaal windows 7 er goed op hebt zou je daar een backup van kunnen maken ?? niet alle systemen bieden die mogelijkheid. lastige is wel dat je andere programma die in ie recovery zit wel kwijt bent sommige programma zal dat niet zo erg zijn maar als er bijvoorbeeld office opstaat is het wel lastig dus schrijf in elk geval je serie nummers op etc je zou natuurlijk kunnen kijken of je een recovery cd kan kopen bij de fabrikant van je laptop met windows 7 maar dat zal zeker duurder zijn

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100