hoe kan ik een foto opslaan in mijn documenten?

Ik sta met wat vrienden op de foto op internet maar ik wil die foto dus zelf ook opslaan tussen mijn bestanden maar als je dan op de rechtermuisknop klikt staat er: instellingen / algemene instellingen / informatie over adobe flashplayer 10 Hoe kan ik dan toch die foto opslaan tussen mijn bestanden??

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je de foto op je beeldscherm hebt klik je op je toetsenbord op 'prt scr' , vervolgens open je paint of een ander fotobewerkingsprogramma en klikt op 'kopieren' Daarna nog bijsnijden en opslaan.

Druk op je toetsenbord op de knop 'Print Screen' of 'Prt Sc' of iets dergelijks (rechts boven). Ga naar paint en druk Ctrl + V in. Selecteer de foto uit je screenshot, Ctrl + C, dan even weer paint opstarten en weer Ctrl + V doen. Nu kun je de foto opslaan en klaar!

Van wie is die foto? Die is van degene die de foto gemaakt heeft. De enige nette manier is dus: de fotograaf vragen of die jou een exemplaar wil sturen.

Inderdaad, zoals hierboven is omschreven heb je officieel niet het recht om zomaar beeld materiaal (ja ondanks dat je er zelf op staat) te kopieeren en/ of te gebruiken. Hoe dan ook, afhankelijk van de beveiliging zijn er meerdere opties. O.a. de opties als hierboven omschreven (dat print screen verhaal). Is de website beveiligd doormiddel van een javascript, dan kun je dit simpelweg omzeilen doormiddel van javascript uitschakelen in je webbrowser (Internet explorer, Firefox). Dit doe je doorgaans via Extra - Internetopties. Let op, hier zitten veel instellingen dus schrijf even op wat je aan past als je niet weet wat je precies doet, dan kun je het altijd terug draaien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100