wat is de beste fotoshop programma?

Ik ben 13 jaar dus niet te moeilijk.
En ik wil het ook op hyves kunnen zetten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Photoshop zelf is natuurlijk het beste, maar vrij moeilijk. Ik gebruik zelf Paint shop pro, die vind ik wat makkelijker. Als je een heel simpel en gratis programmaatje zoekt raad ik je aan om 2pic te downloaden. Google maar eens op 2pic en je komt op de site. Een simpel programma waar je best heel leuke foto's mee kunt bewerken. Ik heb er tientallen foto's mee bewerkt, en heb dikwijls complimenten gekregen over het resultaat. Kost niets, eenvoudig om te doen, leuk om mee te starten.

adobe fotoshop is het beste programma. Geen twijfel. Maar wel lastig & duur. GIMP is een gratis programma waar je ook heel veel mee kan, en wat misschien goed is om mee te oefenen voor je iets koopt. Picasa van google is ook heel prettigf om mee te werken, maar kan wat minder dan gimp

het beste "fotoshop" programma is uiteraard Photoshop (adobe) zelf. Maar het hangt ervanaf wat je er meewil. Dat je je werk op hyves wilt zetten is overigens irrelevant voor het antwoord op je vraag. Photoshop (adobe) is makkelijk. Ieder ding dat je niet snapt, vertalen in het engels en googlen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100