is kubuswinkel.nl een echte online shop?

ik zoek al een tijdje naar een dayan guhong V2, nu heb ik deze site nog nooit gevonden en indeens stond hij bij google, hij ziet er redelijk echt uit maar kan ik dit echt vertrouwen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Helemaal onderaan bij de algemene voorwaarden vind je hun adresgegevens, kvk-nummer, btw-nummer enzovoort. Je kunt het kvk-nummer weer controleren op de site van de kamer van koophandel als je nog twijfelt. Maar ik ga er van uit dat het wel te vertrouwen is.

Bronnen:
http://www.kubuswinkel.nl/algemene_voorwaarden/

De winkel heeft geen contact gegevens online staan, vind ik slecht. Maar ik kom wel 2 goede reviews tegen en ze hebben ook een facebook pagina. Ook staan ze in het telefoonboek. Reviews: http://www.checkwebwinkel.nl/Webwinkels/Sport-en-Vrije-tijd/Kubuswinkel.html Telefoonboek: http://www.telefoonboek.nl/bedrijven/t3565995/lekkerkerk/de-kubuswinkel-b.v./ Facebook: https://nl-nl.facebook.com/kubuswinkel Ik denk dat deze shop dus wel echt is. Maar ik zou kiezen voor een betaling via PayPal of creditcard. Zo ben je ervan verzekerd dat je in ieder geval je geld terug krijgt als ze niet leveren. Toegevoegd na 1 minuut: Contact gegevens staan dus wel online bij de algemene voorwaarden (rare plek vind ik) die gegevens komen overeen met het telefoonboek.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100