Ik beheer een stuk of 6 email accounts en krijg per dag ongeveer 2-4 fishingmails binnen op 4 van de 6 accounts. Hoe kan ik dit voorkomen?

De mails betreffen gewonnen loterijen, voorstel om geldbedrag te delen, account niet meer toegankelijk (RABO, ABN en ING) Creditcard geblokkeerd, bevestiging bestelling etc. Ik stuur ze door naar valse-email@ing.nl, maar ze blijven komen. Mijn provider zegt er niets aan te kunnen doen

Weet jij het antwoord?

/2500

Voeg het email adres waarvan ze komen aan je geblokkeerde emails toe. Hierdoor krijg je ze niet meer binnen. Ook kan je ze als spam toevoegen. Als laatste tip die ik geef kan je een filter maken met bepaalde woorden / email adressen. Die kan je filteren door ze automatisch naar je spam folder te laten gaan of zelfs te verwijderen.

ik zou het blokeren als spam of gewoon niet op reageren. om te voorkomen zou ik ook niet overal willekeurig je e-mail adres invoeren of in grote lijnen de voorwaarden lezen waarvoor ze je gegevens gebruiken

Hoi, Dat is best vervelend, hier heb ik de volgende tips/adviezen: - Blokken Ik zou die e-mails blokken daardoor krijg je niet meer mailtjes van die onbekende e-mail stuurde. - Ongewenste mail Je kan ook instellen dat mail die ongewenst word beschouwd naar het mapje 'ongewenst' komt. - Bijlage Je kan instellen dat bijlage van een e-mail nooit zonder jouw toestemming mag worden geopend. Bij zulke mails is het mogelijk dat ze in de bijlage een Trojaanse paard zit. Die gaat dan nestelen in je pc en dat wil je niet hebben.. - Valse-email@ing.nl Als je nog steeds zulke mails binnen krijgt, mail het gewoon door naar die e-mail. Als je van een bank krijgt (zoals rabobank) mail het ook naar rabobank. Groetjes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100