Hoe verwijder ik 20 virussen van mijn desktop?

De virussen hebben mijn desktop overgenomen. Het antivirusprogramma is verdwenen en er is een nieuw antivirusprogramma geïnstalleerd. Ik kan deze alleen maar gebruiken tegen betaling. Ik heb geprobeerd om een nieuw antivirusprogramma te installeren maar het antivirusprogramma van de hacker laat dit niet toe. Hij zegt dat het schadelijke software is. (Inderdaad voor hem wel ja)

Hoe kan ik deze handel oplossen? Formatteren is geen optie. Ik heb mijn w7 cd niet meer. Ik heb alleen een backup op een externe harde schijf staan.

Iemand ideeën?

Toegevoegd na 25 minuten:
Eventjes stand van zaken:

Online scan wordt niet toegestaan!
Antivirusprogramma's kunnen niet worden uitgevoerd.
Opstarten in safe mode heeft als gevolg dat er géén Internetconnectie meer mogelijk is.

Toegevoegd na 32 minuten:
Connectie met proxyserver is verbroken en krijg geen verbinding meer.

Weet jij het antwoord?

/2500

probeer het een smet een online scan van pandasoftware. Deze gebruik ik zelf nog wel eens als ik weer problemen heb. Vaak moet je niet alleen een virus scanner gebruiken maar ook trojan horse en andere un-hack software. Er is een programma in omloop die unhackme heet deze kan ook in uw boot sectors dingen herstellen. Verder kunt u met het programma hitman pro (deze is 30 dagen volledig te gebruiken) ook vaak wat dingen herstellen.

Met HouseCall kun je de virussen verwijderen. Maar leer hiervan: zorg voor een beeldbestand dat je kan terugzetten. Dan zijn dit soort problemen in een kwartiertje opgelost.

Bronnen:
http://housecall.trendmicro.com/

Proberen in safemode op te starten en dan via internet een scan uitvoeren. wellicht kan je AVG free instaleren onder de safemode. (drukken op F8 tijdens het opstarten) Toegevoegd na 17 minuten: AVG free downloaden normaal... dan op je externe schijf zetten... en dan in safe mode via je externe schijf AVG instaleren ;) Toegevoegd na 24 minuten: op je taakbalk rechtermuisknop task manager... en daar taken uitzetten die je niet kent of lijken op de virussen.. en dan proberen je internet nogmaals te herstellen en dan avg downloaden

ik denk je het handigst je hele computer leeg kan halen. dit doe je door de aanwijzingen te volgendie op de cdrom staan van je windows .... ik weet niet welk je heb. succes ermee!

Computer terugzetten mbv systeemherstel(punt) naar de situatie voordat de narigheid begon. (Ik begrijp dat je nog in safe mode kunt opstarten, dus systeemherstel kunt uitvoeren) Toegevoegd na 9 minuten: Of lees: http://support.microsoft.com/kb/2540100/en-us

Heb je al eens geprobeerd die antivirus te verwijderen? Anders misschien toch maar even nieuwe Windows kopen...

je bent er ingestonken natuurlijk zijn dit geen virussen maar dat zogenaamde antiv virus prograam beweert dat en klop je geld uit je zak terwijl het niet zal werken zoals zovelen blijkbaar download en installeer het programma malwarebytes als het niet lukt opdat de download niet wil doe het dan vanuit veilige modus met netwerk mogelijkheden opstarten met F8 ingedrukt kiezen voor veilige modus met netwerkmogelijkheden ga dan naar de site www.malwarebytes.org download installeer en update dat proggie en laat hem scannen ben je zo van je troep af succes

Bronnen:
www.malwarebytes.org

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100