Wat is een goed programmaatje dat automatisch het album & albumhoesje etc. bij je nummers zoekt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tag and Rename (Tag&Rename). Origineel een programma om je mp3 bestanden goed te ordenen : 03 - Coldplay - Nummer. Of een andere volgorde. Maar bij het ophalen van cd info als hij een setje bestanden controleerd laadt het vaak (zolang het beschikbaar is via Amazon e.d.) ook het plaatje in de tag van het nummer, zodat het in programma's maar ook je mp3 speler zichtbaar wordt als die hele map daarna toe kopieert. Er is natuurlijk legaal en illegaal aan te komen. De legale versie is een paar dagen te gebruiken. Legale tryouts van veel software kan je vinden op www.download.com

Dat doet Windows MediaPlayer automatisch. Wanneer je op 'n nummer drukt, zie je rechtsbovenin (meestal) het plaatje van het album waarop het lied staat en ook de naam van het album.

Ik weet geen programma, maar je zou je muziek van een ander download programma of website halen dat hoger wordt beoordeeld.(vaak betaal je abonnementsgeld)

Mijn voorkeur gaat uit naar MediaMonkey. Super programma die gebruiksvriendelijk is en waar je heel veel mee kan. Het zoekt zelf de ID3 tags op (indien ze niet bestaan). Het koppelt met Amazon, , Freedb en Allmusic om de info op te halen.

Bronnen:
http://www.mediamonkey.com/

of gewoon winamp...

Bronnen:
http://www.winamp.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100