Ik zoek een (free) programma dat exact opneemt wat er op de computer (dus zien wat er op het scherm gebeurd).

Hoi,
Ik heb al wat screenopneem programma's geprobeerd maar die nemen ook op terwijl er geen activiteit op de pc is.
dat maakt het bestand erg groot en haast ondoenelijk om dingen (24 uur per dag) terug te kijken. (de screensaver hoeft ook niet opgenomen te worden).

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat moet er dan opgenomen worden? Waarschijnlijk wil je zien, of iemand tussendoor aan je computer werkt. Je zou natuurlijk een webcam kunnen ophangen die enkel beelden opneemt, als er beweging in de ruimte is... Een programma dat je beeldscherm omzet in een filmpje, zul je zo niet vinden.

Er zijn veel programma's die kunnen opnemen wat er op je scherm zichtbaar is. Voor de Mac weet ik er zo een paar te noemen. Waarschijnlijk gebruik je Windows dus hier wat voor jou. http://camstudio.org/ http://www.webinaria.com/ http://www.bbsoftware.co.uk/BBFlashBack_FreePlayer.aspx Deze gebruik ik ook op de Mac en is er ook voor Windows. http://www.jingproject.com/ Maak je keus en ga aan de slag. Succes.

Ik vond dit wel een hele goeie oplossing. Je neemt screenshots van wat er gebeurd op de monitor plaatst deze in een dropbox en die dropbox kun je onderweg of op een andere computer in de gaten houden.

Bronnen:
http://lifehacker.com/5541713/use-dropbox-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100