Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

is er software waarmee je een watermerk cq handtekening op een foto kan zetten dat je altijd kan zien dat het jouw foto is??

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Software
619

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Merge.

http://www.graphicutils.com/merge/merge21.exe

Toegevoegd na 4 minuten:
Merge
Steeds meer mensen maken steeds betere foto's en dus is het niet ondenkbaar dat uw op internet geplaatste foto (bijvoorbeeld op Flickr) ineens ongevraagd ergens anders opduikt en commercieel wordt gebruikt. Om duidelijk te maken dat zij het auteursrecht hebben zetten veel mensen daarom een watermerk in hun foto's in de vorm van een logootje of klein tekstje. Met Merge doet u dat snel en gemakkelijk, desgewenst met hele mappen tegelijk. Merge kent daarnaast de mogelijkheid om foto's te roteren en tekst toe te voegen zodat u al uw foto's snel omtovert tot 'Groeten uit Rottumerplaat'.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Ja. Photoshop. Hoewel er simpelere programmatjes zijn. Wellicht zit hier een programmatje bij: http://www.freedownloadscenter.com/Best/free-watermark.html
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding