Waarom start Google Chrome niet meer?

Als ik op het Chrome Icoontje druk gebeurt er niks, ook niet als ik Chrome probeer op te starten via Wndows toets+r en dan chrome.exe of chrome. Ik heb Chrome al opnieuw geïnstalleerd. Ik heb hetzelfde probleem met Firefox en Chrome Canary. Vreemd genoeg doet Internet Explorer het wel. Mijn computer heeft Windows 8.1.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan zijn malware probeert te voorkomen dat je van je browsers gebruik maakt. Hopelijk haalt het gratis programma AdwCleaner deze voor je weg. http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/ Of Malwarebytes (kies gratis versie). https://nl.malwarebytes.org/downloads/ Of Junkware Removal Tool van Malwarebytes https://nl.malwarebytes.org/junkwareremovaltool/ HitmanPro zou m’n laatste keuze zijn: http://www.surfright.nl/nl/hitmanpro Alternatief 1 Misschien helpt het de browser VOLLEDIG te verwijderen en daarna opnieuw te installeren. Volledige verwijdering van Chrome of Firefox kun je het beste doen met een programma als Revo Uninstaller (gratis versie) of Geek Uninstaller (voor 64-bitsystemen). http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html http://www.geekuninstaller.com/ Of speciaal voor Chrome: https://www.google.nl/chrome/srt/ Alternatief 2 Soms helpt systeemherstel: zet de computer terug naar het tijdstip waarop je nog geen last had van het probleem.

Twee dagen geleden had ik precies het zelfde probleem. Ik heb de stekker van mijn modem uit het stopcontact getrokken, een halve minuut gewacht, toen weer aangesloten. Chrome deed het weer. (Het modem met de aan- en uitknop uitzetten hielp niet). Wel heb ik hierna de draadloze verbinding met mijn printer nog moeten herstellen. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100