Is google maps gratis in het buitenland?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je toevallig een Android apparaat hebt, zou je de offline kunnen gebruiken van de app Here. Voor nop, het is geloof ik nog een beta-versie, maar het werkt wel. Een flink deel van de wereld kun je in delen thuis al downloaden. Nederland bijvoorbeeld in een deel, Duitsland in meerdere delen. Zelfs de USA staat erin. Offline, dus niet vergeten dat je alleen (!) je GPS aan moet hebben. Anders kost het nog je geld.

Nee daar moet je betalen. Daarom ook nooit naar google.com gaan maar altijd .nl gebruiken. Ook moet je er rekening mee houden dat als je .nl gebruikt in het buitenland dat het dan wel wat trager kan gaan werken omdat het dan helemaal via nederland moet gaan.

Google Maps is een gratis navigatie-app en bij gebruik van GPS is er een dataverbinding nodig en worden er kosten gemaakt. deze kosten worden berekend. ook kan de software die nodig is om gebruik te maken van navigatie, data nodig hebben om berekeningen te maken waar internetverkeer voor vereist is

Google maps is altijd gratis, het maakt niet uit waar je bent. Het enige waar kosten aan verbonden kunnen zijn is je internet verbinding. Als je op wifi zit is dit gratis, als je data gebruikt kan dit je geld kosten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100