hoe krijg ik deze lijn weg uit excel?

door deze lijn is de excel bestand 20mb geworden.
ik heb de cel eigenschappen bekeken en vervolgens op het tabblad rand. daar heb ik dit op " geen" staan. ik weet verder niet hoe ik deze lijn weg kan krijgen

Toegevoegd na 3 minuten:
zoals je ziet gaat de lijn verder naar beneden naar het grijs gedeelte

Toegevoegd na 13 minuten:
lijn is weg. maar het bestand is 20mb. er is iets in het excel bestand dat dit veroorzaakt.
wanneer ik de excel bestand open zie ik aan de schijfbalk dat dit helemaal klein is. dat betekent dat er iets helemaal ergens onder zit dat dit veroorzaakt. hoe kom ik daarvan af?
ik voeg nog een afbeelding toe zie bijlage

Toegevoegd na 19 minuten:
in de 2e afbeelding zie je een tabel maar dat kan de grootte van het bestand niet veroorzaken. tabel mag wel groot zijn maar kan niet de reden zijn dat dit het bestand zo groot maakt

Toegevoegd na 1 uur:
mensen. ik ga vertrekken. bedank voor jullie hulp. ik zal morgen nog verder kijken

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Deze lijn wordt waarschijnlijk veroorzaakt door de optie "Titels blokkeren". Je kunt dit in- en uitschakelen op het tabblad Beeld. Maar ik betwijfel of dat de grootte van het bestand veroorzaakt. Mogelijk komt dat doordat (het lijkt alsof) er meer dan een miljoen rijen in je werkblad zitten. Toegevoegd na 31 minuten: Het kleine schuifbalkje geeft ook aan dat er veel rijen in gebruik zijn. Je zult alle rijen onder je tabel moeten selecteren en verwijderen.

ga naar abje beeld bovenin, dan blokkering, dan blokkerng opheffen

De vorige commentator (bamibal) heeft gelijk, dit is geen gewone lijn (celrand), want hij loopt door onder de onderste rij, tot in het grijze gedeelte. Dat kan niet met een celrand. Wat het ook is, een oplossing is om je werkelijk gebruikte data te selecteren, en te kopiëren naar een nieuw werkblad, en daarna het oude werkblad te verwijderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100