Is Office 2013 ook te bestellen op cd-rom?

Overal waar ik gekeken heb, zie ik staan dat er geen cd-rom is meegeleverd. Maar ik zou het heel fijn vinden als die er wel bij zou zitten, zodat ik het opnieuw kan installeren als ik een andere pc zou hebben. Het zou ook fijn zijn als het gebruik onbeperkt is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee en dat is ook niet nodig: Wat je wil is ouderwetsch. Je mag Office zo vaak als je wil op dezelfde PC installeren, ook mag je het op een andere PC installeren als je het maar van de oude afhaalt. Echter moet je dan even bellen. (Ook als je allerlei nieuwe hardware in je PC stopt en opnieuw wil installeren geldt dat). Hier de volledige uitleg: http://office.microsoft.com/nl-nl/support/office-2013-programma-s-activeren-HA102819770.aspx?CTT=1 Je moet wel goed de code bewaren die je krijgt in de doos die je koopt. Toegevoegd na 2 minuten: Office 2013 voor één pc Wanneer u Office voor één pc (Office 2013 voor Thuisgebruik en Studenten, Office 2013 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen en Office Professional 2013) de eerste keer installeert of opnieuw installeert op dezelfde pc, wordt dit automatisch geactiveerd als u verbinding hebt met internet (de wizard Activering wordt niet weergegeven tijdens de installatie). Als u echter geen verbinding met internet hebt tijdens de installatie, wordt de wizard Activering weergegeven. U hebt wel een productcode nodig om de installatieprocedure te starten. Als u een probleem hebt met de productcode of hulp nodig hebt bij het zoeken van de productcode, raadpleegt u De productcode voor Office 2013 zoeken. Als u Office installeert op een andere pc of op dezelfde pc, waarvan de hardware aanzienlijk is aangepast, ziet u de wizard Activering één keer nadat de installatie is voltooid. Hoewel onlineactivering wel beschikbaar is, zal dit mislukken en moet u contact opnemen met het telefoonactiveringscentrum. Het telefoonnummer vindt u in stap 2 van de wizard Activering. U kunt de wizard Activering openen door in een Office-programma op Bestand > Account te klikken. Als een Office-programma niet is geactiveerd, wordt de wizard elke keer geopend wanneer u het programma start. Als uw eerste pc het begeeft en u de licentie moet overdragen, kunt u Office op een nieuwe pc installeren en activeren, maar moet u het activeringscentrum bellen en uitleggen dat u de licentie wilt overdragen. Het telefoonnummer vindt u in stap 2 van de wizard Activering.

Ik heb me niet ingelezen maar neem aan dat je een .exe bestand gaat downloaden, die kan je dan toch gewoon zelfstandig op een disc branden? code op de disc schrijven en klaar ben je..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100