Waarom doet magister het niet terwijl ik Silverlight al heb geïnstalleerd?

Iedere keer dat ik naar de pagina van Magister ga, zegt mijn computer dat Silverlight geblokkeerd is omdat deze verouderd is. Vervolgens klik ik op 'plugin bijwerken' en stel Microsoft Silverlight in (terwijl ik dat programma al lang heb!). Toen hij geïnstalleerd was, ging ik weer naar Magister, maar zei de computer weer hetzelfde. Ik heb ook al geprobeerd eerst de oude versie te verwijderen en vervolgens de nieuwere te downloaden.
Op internet is er ook niets over te vinden.. ik heb zelfs in een dik Microsoft-boek gebladerd, maar kan er niets over vinden!

Wie kan mij helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hallo musicloverr, ik denk dat je een andere internet browser moet gebruiken, ik adviseer google chroome maar je kan ook firefox gebruiken. Waarom zeg ik dit nou? Google Chrome bevat meer mogelijkheden en laat veel meer dingen zien qua scripts etc. Ik weet niet zeker of het helemaal klopt of werkt maar ik zou gewoon andere internet browser gebruiken en of als je een iphone of mobiel hebt via appstore of andere download site's/app's meta downloaden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100