regcleanpro start start steeds op, verwijderd, maar onvindbaar bij software. Wil ervan af, (windows XP), wat nu?

regcleanpro wil ik van mijn computer af hebben. ik dsacht dat ik het eerder verwijderd had, maar dat is niet zo. Bij software is niet te vinden, als ik zoek zijn er geen resultaten. ik wil het helemáál van mijn pc af hebben, omddat ik ccleaner als alternatief heb, en omdat regcleanpro steeds opstart en zo mijn pc langzamer maakt.

hoe krijg ik dit programma er af?

ik heb windows xp.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

RegClean Pro is dubieuze software. Potentieel ongewenst en de naam wordt sowieso misbruikt. Het doet weinig goeds voor je PC, dus goed om te verwijderen. Probleem is dat het zich - bewust - niet makkelijk laat verwijderen. Daarom zijn er zeer veel handleidingen en removal tools geschreven. Wat er meestal moet gebeuren is om een externe tool te downloaden die alles verwijderd. Bijgaande een beschrijving van Microsoft in het Engels. Dit is meer een algemene en veilige methode. De beschrijving op antivirussen is completer. Deze maakt gebruik van een removal tool die meer kan weghalen dan alleen RegClean. Ook een goede methode. Toegevoegd na 3 minuten: Bijgaande video laat zien hoe je dit in het register verwijdert. Ik zou die methode alleen doen als je precies begrijpt hoe het register werkt, hoe je een backup maakt en weer terug kunt zetten. De andere verwijdermethodes doen ongeveer hetzelfde, maar dan geautomatiseerd. Experts zullen het sneller via de methode in het register doen.

Bronnen:
http://answers.microsoft.com/en-us/windows...
http://www.antivirussen.info/forum/help-ik...
http://youtu.be/Jfh_bXA_OiU

Je moet beletten dan de pc Regclean automatisch opstart Ga naar MSconfig en kijk bij opstarten of je regclean in het rijtje ziet staan.Vervolgens vink je deze uit en start de pc opnieuw op.Dan moet je het kwijt zijn en heeft die pc dat opstartprobleem(die vertraging) niet meer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100