Hoe exporteer ik m'n outlook express gegevens?

Ik zit nu op Windows Vista en m'n computer startte niet meer op. Dus ik dacht. Dan doe ik een update naar Windows 7. Ik heb nu het mapje Windows.Old hoe kan ik daar m'n outlook express contacten enz. Uithalen? Bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij zijn dat de bestanden met de extensie .dbx Deze bestanden kopieren en importeren in je nieuwe e-mailprogramma.

Tja, dat is bij upgraden en/of installeren van Windows bij mij ook altijd een heet hangijzer geweest, het is omslachtig en voor zover ik weet (en ik heb goed mijn huiswerk gedaan) is er geen meest ideale manier.... Maar goed, wat in principe zou moeten werken als ik met goed herinner; zoek in je Windows.old map naar de volgende locatie: \Users\JouwUsernaam\AppData\Local\Microsoft\Outlook Hier staat een Outlook.pst bestand. Kopieer dit en ga in je nieuwe installatie naar dezelfde lokatie; C:\Users\Administrator\AppData\Local\Microsoft\Outlook en plaats hier het Outlook.pst bestand. Let op AppData, etc. zijn verborgen mappen, dus het kan zijn dat je die niet ziet. Om die de te kunnen zien moet je even deze beschrijving eerst afwerken: http://www.tech-notes.nl/artikelen/microsoft/windows7/verkenner-verborgen-bestanden-mappen-weergeven.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100