is er een programma waarmee je bepaalde websites/programma's tijdelijk kunt blokkeren?

bijvoorbeeld als je broertje je laptop wil gebruiken om spelletjes op te doen, dat andere sites/persoonlijke programma's het voor een bepaalde tijd niet, zodat je broertje die niet kan gebruiken, maar jij later wel weer.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op alle (moderne) computers is het mogelijk meerdere gebruikersaccounts aan te maken, zou handig zijn als je broertje dat ook heeft. Dan zou je evt. ook een wachtwoord op je eigen gebruikersaccount kunnen zetten. Bepaalde websites/programma's tijdelijk blokkeren of telkens uitloggen is toch wat ingewikkeld.

Met een paar zeer eenvoudige handelingen kun je website's blokkeren. Browse naar: C:\windows\system32\drivers\etc Nu moet we het bestand hosts openen met kladblok. Voeg helemaal onderaan toe: 127.0.0.1 www.eenvoorbeeld.nl 127.0.0.1 www.nogeenvoorbeeld.nl Sla daarna het bestand op. Wil je het weer veranderen, dan haal je het weer weg. Toegevoegd na 1 minuut: Bron nog even toegevoegd. Je kan ook Start > Uitvoeren en in het venster "C:\windows\system32\drivers\etc" plakken.

Geheel eenvoudig een extra account aanmaken. Kan hij rondspoken wat hij wilt. Geen moeilijkdoenerij, hij zijn eigen bureaublad met zijn dingetjes en jij de jouwe. Iedereen gelukkig en jij weer rustig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100