Hoe kan ik op een schoolcomputer waarop chatsites ed worden geblokkeerd, de blokkering omzeilen?

Bijna alle domeinen worden geblokkeerd net zoals alle proxy's.

Weet jij het antwoord?

/2500

Door een proxy te gebruiken

Als je je thuis computer aan laat staan, en daarop een remote beheer programma installeer, b.v. logmein, dan kan je deze vanuit school waarschijnlijk wel benaderen en daarna alles doen wat je thuis ook kan.

- gebruik teamviewer of een dergelijke client om je PC thuis te besturen. - een proxy op je thuis PC - zolang de school die niet kent natuurlijk. - een andere proxy die de school niet kent - maak een ssh verbinding met een computer op afstand en chat vanaf die computer. NB: Mogelijk overtreedt je de schoolregels door deze kunstjes, met het risico dat je uitgesloten wordt van gebruik vand e schoolcomputers. Gebruiken op eigen risico dus.

De enige oplossing is denk ik een proxy website vinden zonder het woord proxy in de URL, dan kan de school 'm ook niet blokken omdat het niet word herkend als proxy. http://newipnow.com/ of iets in die richting, succes met zoeken

Dat is vrij lastig te zeggen daar het niet duidelijk is om wat of welke beveiliging het gaat. Derhalve zal ik je proberen een duwtje in de goede richting te geven. Het uiteindelijke bypass werk mag je er zelf tussenuit halen. Ik weet immers niet welke er werkt of niet. Het simpelste is het rechtstreeks werken op IP adres daar diverse blokkades op tekst werken. Maar hieronder worden ook wel wat mogelijkheden genoemd, al is het maar beperkt. http://computers-en-internet.infoyo.nl/internet/13224-beveiliging-omzeilen-van-werkschool-om-geblokkeerde-sites-te-kunnen-bezoeken.html http://www.psp-media.nl/off-topic/9097-schoolbeveiliging-omzeilen.html Let wel, deze beveiligingen zijn er niet voor niets. Je er wel even bij nadenken wat de eventuele gevolgen kunnen zijn van jou actie. Overblijven, Schorsing etc.

Je zou Tor eens kunnen proberen: https://www.torproject.org/

Heel simpel gebruik deze site http://www.internet-anoniem.nl/ vul het adres in waar je naar toe wil gaan en je word niet tegengehouden door een blokering

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100