Wie weet er leuke computerspellen voor de leeftijd 10 - 14?

Het is voor een openbaar jeugdcentrum. De spellen moeten makkelijk en snel te spelen zijn. Dus geen lange verhaallijnen e.d. Multiplayer zou leuk zijn. Mag een beetje geweldadig zijn. Platform is PC.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat leuke race spellen zoals: need for speed of burnout. Kun je prima multiplay spelen ook en je hebt de mogelijkheid om snel van start te gaan zonder veel verhaallijnen. Daarnaast zijn sportspellen populair bij de jongens en meiden houden vaak van verzorgspellen. Een dierensalon openen of paarden verzorgen o.i.d. (veel titels op bol.com) Sommige jongeren houden van educatieve spellen: lingo, tien voor taal, 1 tegen 100 of weekend milionairs. Deze heb je ook vaak in jeugduitvoeringen. Simpel en leuk te spelen.

Kinderen van die leeftijd vinden race en voetbal spellen wel leuk. Vooral casual gamers (gamers die weinig gamen)

'The Lost Tomb' Leuk en educatief. http://arena51nl.partners.boonty.com/fiche.php?intIdGame=392410

Ik raad je echt online spelletjes aan. Dat heeft heel veel voordelen: het is gratis, met veel spelletjes kun je multiplayen. Wel moet je het overzicht houden, want voor je het weet zitten de kids op verkeerde sites. Als je het juist daarom vraagt: Dus ze mogen níét op internet zie dan idee 4 t/m 6: Bron 1: http://www.racespel.nl/ (allerlei race spelletjes op een rij) Bron 2: http://www.gameroo.nl/puzzel (puzzel spelletjes en ook andere categorieen) Bron 3: http://www.spelletjes.nl/ ( goed kindvriendelijke site zonder 18+ en wèl MMO spellen, kunnen ze dus samen spelen. *multiplayer) Idee 4: Een spel van The Sims 2 (of 3) Idee 5: Spore (zijn vele varianten op) Idee 6: treasure Masters Inc Vaak met games houden velen rekening met dat meer jongens dan meiden 'gamen'. Maar ook meiden houden wel van wat spelletjes. Dáárom is racen en schiet spellen niet altijd een optie. Als je om en om doet, heb je zowel spellen voor meiden als jongens. Dat is het handige van online sites, daar staat voor ieder wat wils op. Zolang je maar een oogje in het zeil houdt. Succes en veel plezier!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100