Hoe werkt de medion recovery CD?

Hallo,
Als je een medion computer koop krijg je een recovery CD, mijn vraag is wat staat er eigenlijk op zo'n CD en kan je dit op andere computers gebruiken om een schone C schijf te krijgen?

Mvg,

Roy

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op die schijf staat waarschijnlijk windows maar nee deze kan je niet gebruiken op een ander pc omdat deze natuurlijk eerst checkt of de specificatie van de pc overeen komen. (Ik zou het toch even proberen ) maar denk dat het echt niet gaat werken, je kan gewoon even kijken hoever je komt zonder te gaan installeren. maar als je andere pc met legale serie nummers hebt dus een windows sticker is het niet moeilijk daarbij een passende windows cd op torrent te vinden (een iso) zolang je serie nummer maar legaal is en niet op een andere pc in gebruik is.

Daar staat het besturingssysteem op (Windows). Als je PC crashed dan kan je die gebruiken om de PC weer opnieuw te laten werken. Kan je ook gebruiken voor andere PC's en laptops.

Nee, dit is alleen voor die ene computer waar je de cd bij hebt gekregen. En daarmee zet je de pc terug naar fabrieksinstellingen. Dan ben je dus alles kwijt! Die recovery cd zorgt ervoor dat de drives opnieuw geinstalleerd worden en zorgt dat het besturingssysteem niet wordt verwijderd. De drivers zijn op elk type pc anders dus daarom kan het alleen op die pc. Als je op een andere pc een recovery wil doen moet je kijken of daar ook een cd bij zit. En als het een nieuwe pc zit zit het meestal al op de schijf en moet je bepaalde toetsen indrukken bij het opstarten, dit is bij elk merk anders. Meer vragen?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100