Hoe Maak Je Je Eigen Boek ( mat kaft of zonder kaft )?

ik wil een boek maken gewoon zonder echt in de winkel te komen maar voor mijn ouders maar ik zoek een programma om dat te doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Bedoel je zo iets of wil je het zelf printen? http://www.sneleenboek.nl/Hoehetwerkt.aspx Toegevoegd na 6 minuten: Als je het zelf wilt printen kun je het bijvoorbeeld hier laten inbinden: http://www.printcopy.nl/?gclid=CIa_ypKF9a4CFYKFDgodeCdFIQ En hier is nog een andere manier om zelf een echt boek te maken: http://www.ezbook.nl/?gclid=CMeuvf2E9a4CFYhG3godUBi3pg Wat wil je precies?

Word heeft hier ook een functie voor, hetgeen in het document in de bron uitgelegd wordt. Hoe je het vervolgens gaat bewerken: daar zijn verschillende mogelijkheden voor, zoals hierboven aangegeven staat. Zelf inbinden hoeft ook niet zo door te zijn, of je kan het ook lamineren. Ik zag bij http://www.lamineerkoopjes.nl een inbindmachine voor 5 euro haha. Daar kan je ook lekker indruk mee maken op je docenten :D succes! Toegevoegd na 41 seconden: Door = duur :)

Bronnen:
http://office.microsoft.com/nl-nl/word-hel...

Als je een Mac User bent kun je dit heel makkelijk doen met Book Author. Dit kun je gratis downloaden in de app store, zit er erg mooi uit en is makelijk te gebruiken.

Als je een echt mooi boek wil laten drukken, kun je voor hele kleine oplages terecht bij American Book Centre (ABC). Daar hebben zee een EBM (Espresso Book Machine), een soort superkopieermachine waar je je bestanden aan 'voert' en die dan een boek voor je uitspuugt. Op de website van ABC kun je vinden hoe je je bestanden moet aanleveren en hoe het allemaal werkt. Voor een boek tot 200 pagina's kost dit €25,-, elk volgend zelfde boek kost € 12,50.

Bronnen:
http://www.abc.nl/frontpage/ebm/index.php?pod=Y
http://www.abc.nl/frontpage/ebm/selfpublishing.php

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100