Windows Live Communication Platform conflict met Nvidia dinges?

Okay, steeds als ik mijn msn opstart of mn mailbox (hotmail en live) probeer te openen, krijg ik een foutmelding van: Windows Live Communication Platform heeft een fout en moet nu sluiten... zoiets. En steeds kom ik er niet achter WAT er nou precies fout is.
Ik heb het al eens eerder gehad, en toen was er iets aan de hand met een dinges van Nvidia... nou kan ik toch verdrrrrrie de oplossing niet meer vinden!!! De foutmelding is overigens niet copieerbaar, en overtikken is geen optie met een miljoen cijfertjes als melding...

als iemand van jullie weet hoe ik verder moet zoeken... dan graag wat info!

bedankt!

Toegevoegd na 1 minuut:
* en ik heb gegoogled, maar daar kom ik ook al niet uit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat komt door Nvidia Forceware Network Manager, alwaar WLM 2009 een conflict mee heeft. Als je in de lopende processen "nsvcappflt.exe" beëindigt, zal 't wel verholpen zijn.

Bronnen:
http://www.vistax64.com/windows-live/21939...

Weet je het tijdstip nog? Deze komt wellicht nog wel voor in je eventviewer. Ga naar run/uitvoeren en tik daarin: eventvwr en dan staat het waarschijnlijk als foutmelding bij de applicaties. Ik zou het antwoord zo niet weten, maar de nvidia melding kan te maken hebben met je moederbord/videokaart drivers.

Heb je toevallig een *skin programma* geinstalleerd? Ik had hetzelfde probleem omdat ik windowblinds geinstalleerd had, snap niet waarom, maar verwijderen was bij mij de oplossing.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100